2016 Yılında TEOG ve Üniversite Sınavları Olacak mı?

Haber

Toplumca eğitim sistemindeki hızlı değişikliklerin olmasına o kadar alıştık ki sistemin bir sonraki yıl devam edip etmeyeceğini merak ediyoruz. Her yıl sınav sistemlerinin değişmesi, gelen sistemlerin eksik taraflarının ortaya çıkması ile hemen yeni sistem arayışları içinde olduğumuzdan öğrenci, öğretmen ve veliler haklı olarak sormaktadır. Gelecek yıl TEOG ve üniversite giriş sınavları olacak mı?

Ülke gündemi seçim ve diğer sorunlarla alakalı olduğundan eğitimi tartışacak bir durum yok. Kimse eğitimin nereye gittiğini merak etmiyor. Gelecek yıl sınavların olup olmayacağı sınavlara hazırlanacak adaylar için hayati önem taşımaktadır.

Seçim sandığından çıkacak sonuç bu sistemleri bir şekilde etkileyecektir. Bakanın değişmesi ile sınav sistemlerinin değiştiğini biliyoruz. Hükumetlerin değişmesi ile çok daha köklü değişiklikler olmaktadır.

Yenirehberlik.com olarak düşüncemiz gelecek yıl da TEOG ve üniversite giriş sınavlarının da aynı şekilde devam edeceğidir. Yeni bir hükumet kurulması sınav sistemini en az bir yıl etkilemeyecektir.

Veli ve öğrencilerin kafası karışmasın. Herkes rahat olsun. Öğrenciler 2015 yılında yapılan sınavları referans alarak hazırlansınlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.