2013 SBS Excell Halinde Tercih Rehberi

Sbs

SBS tercih işlemleri 15-21 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylara yardımcı olması açısından 2012 yılında liselerde oluşan taban ve tavan puanları içinde barındıran aynı zamanda okulların yüzdelik dilimlerinin yanında başarı sıralarını da gösteren excell dosyasını hizmetinize sunmuş bulunmaktayız.

Tercih işlemlerini yaparken okulları rahat bir şekilde görebilme imkanınız olacaktır. Başarı sırasına göre yapacağınız tercih işlemlerinde yüzdelik dilimlerin oluşturduğu kafa karışıklığını da aşmış olacaksınız.  Okulları seçmek için listedeki filtreleme özelliğinden yararlandığınızda seçmek istediğiniz okulların taban puanlarını, yüzdelik dilimlerini ve başarı sıralarını rahatlıkla görebileceksiniz.

Tercih rehberine ulaşmak için aşağıdaki indirme linkini tıklayabilirsiniz.

 

[wpfilebase tag=file id=37 /]

 

6 thoughts on “2013 SBS Excell Halinde Tercih Rehberi

  1. Paylaşımınız için teşekkürler. Ancak bu dosyayı güncelleyerek; MEB’in 15.07.2013’te güncel olarak yayınladığı artırılmış yeni kontenjanlar ve okul tercih kodlarının ve pansiyon durumlarınında bulunduğu PDF listesini aynı şekilde EXCELL olarak verebilir misiniz mümkünse. Çok Teşekkürler.

    1. Orada pdf formatında bir dosya yok. Meb’in robot şeklinde bir programı var, onu da değiştiremem.

      1. Değerli meslektaşım siz mesajımı yanlış anlamışsınız. Sizin yukarıda verdiğiniz excell safyasındaki veriler MEB/in Oges.meb.gov.tr’de 12.07.2013’te yayınladığı güncel olmayan verileri içeriyor. GÜNCEL OLANI İSE MEB E-OKULDA BAHSETTİĞİNİZ ROBOTTA YAYINLADI. OARADAKİNDE MEB’in 15.07.2013′te güncel olarak yayınladığı artırılmış yeni kontenjanlar ve okul tercih kodlarının ve pansiyon durumlarınında bulunduğu EN SON HALİ VAR. BEN MÜMKÜNSE ONUN EXCEL HALİ VAR MI DİYE SORMUŞTUM. ZATEN ARTIK KENDİM YAPTIM VE KULLANIYORUM. BURAYA EKLEMEM İÇİN MAİL ADRESİ VARSA GÖNDEREBİLİRİM. İLGİ VE DESTEĞİNİZ İÇİN YİNE DE TEŞEKKÜRLER.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.