2013 SBS Sınav Giriş Belgeleri Ne Zaman Yayınlanacak?

Sbs

Seviye belirleme sınavı başvuru kılavunda belirtildiği gibi sınava girebilmek için yanımızda bulundurmamız gereken evraklardan biri de sınav giriş belgesidir. Bu belge olmadan sınava girmek mümkün değildir. Bu belgenin e-okul üzerinden yayımlanma tarihi 27 mayıs 2013’tür.
Okul müdürlükleri 27 mayıs tarihinden sonra http://oges.meb.gov.tr veya http://www.meb.gov.tr adresilerinden fotoğraflı sınav giriş belgelerini internet üzerinde alabilecekler. Bu belgeler okul tarafından renkli yazıcıdan alındıktan sonra mühürlenerek öğrenciye verilecektir.

Fotoğraflı sınav giriş belgesinde öğrencinin kimlik bilgileri ile sınava gireceği sınav bölgesi, bina, salon ve sıra bilgileri yer alacaktır. Öğrenci, sınav giriş belgesinde yer alan sınav bölgesinde, binada, salonda ve sırada sınava girecektir.

Fotoğraflı sınav giriş belgesini kaybeden öğrenciler, belgenin yenisini başvuru yaptığı okul müdürlüklerinden alabilecektir.

Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin sınav giriş belgesinde, kimlik bilgilerinin yanında sınavda alacağı özel hizmet durumu yer alacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.